Het huis van de Sint - 25/11/2019

Oei, oei, oei, de juf is soms verstrooid maar de zwarte pieten zijn deze keer wel erg verstrooid geweest!  In plaats van de schoentjes van de kinderen te vullen, hebben de zwarte pieten schoenen meegenomen! Wie helpt om de schoenen terug naar de kinderen te brengen? Uit welk stukje van de wereld zouden de bergschoenen komen? En waar zouden de slippers het beste passen? We leerden over allerlei soorten schoenen...

Om een goede klimpiet te worden, oefenden we ook allerlei bewegingen. Wat moeten die pieten toch wel dapper en behendig zijn! Kijk maar, wij zijn ook klimpieten in wording.

Wat doen we met het oude speelgoed? Kan ik nog een ander kindje blij maken met mijn speelgoed, dan breng ik het naar de kringwinkel. Als het stuk is, dan is het belangrijk dat het speelgoed op de juiste manier gerecycleerd wordt. In het huis van de Sint kunnen we alvast wat oefenen.

Na het oefenen en leren, konden we nog even gezellig samen spelen en tekenen.


Langverwacht konden we eindelijk twee zwarte pieten zien en gingen zo tevreden naar huis met een diploma en nog een zakje met heel wat lekkers.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier gerust wat nieuws achter!